0
0
0

Що таке кокосовий цукор?

Що таке кокосовий цукор?

Кокосовий цукор, який іноді називають цукром з кокосової пальми, являє собою натуральний цукор, отриманий із соку кокосової пальми - солодкої рідини, присутньої в кокосовій рослині. Він зазвичай вважається більш здоровою альтернативою звичайному білому цукру, зберігаючи багато поживних речовин кокосового рослини. Органічний кокосовий цукор виробляється з кокосових горіхів, вирощених та зібраних без використання шкідливих пестицидів або хімікатів.

Як виготовляеться кокосовий цукор?

Процес виробництва кокосового цукру - це простий, повністю природний двоетапний процес.

  1. Рідкий сік збирається з кокосової рослини після того, як в квітці кокоса робиться надріз.
  2. Потім сік піддається нагріванню до тих пір, поки вся рідина не розчиниться, залишаючи коричневі гранули, схожі за зовнішнім виглядом на цукор-сирець.

Кокосовий цукор можна замінити звичайним рафінованим цукром у співвідношенні 1:1.

Переваги переходу на кокосовий цукор

Кокосовий цукор являє собою більш природний спосіб підсолодити їжу, ніж звичайний рафінований білий цукор, який практично не має поживної цінності. Деякі з переваг, пов'язаних з кокосовим цукром, включають:

  • Зниження глікемічного індексу. Рафінований білий цукор має ГІ 65 в порівнянні з ГІ кокосового цукру 35. Природний цукор у фруктах має ГІ близько 25.
  • Містить необхідні мінерали, залізо, цинк та кальцій.
  • Джерело вітаміну С.
  • Містить багато корисних антиоксидантів.
  • У цьому цукрі містяться жирні кислоти з корисною ланцюгом. Ці жирні кислоти допомагають контролювати холестерин.

Рецепти з кокосовим цукром

Кокосове печиво

(12 шт).

Кокосове цукрове печиво зі спеціями

Інгрідієнти:

  • Кокосовий цукор - 200 г,
  • Вершкове масло - 125 г,
  • Куряче яйце - 1шт,
  • Ваныльна паста - 1 ч. л.,
  • Борошно 160 г,
  • Кукурудзяний крохмаль - 2 ст. л.,
  • Розпушувач - ½ ч. л.,
  • Мелена кориця - ½ ч. л.,
  • Мускатний горіх - ½ ч. л.,
  • Мелена гвоздика - ½ ч. л.",
  • Щіпотка солі.

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 160 ° C та вистеліть кілька листів папером для випічки.
  2. Збийте 200 г кокосового цукру та 125 г м'якого вершкового масла в міксері до отримання легкого і пухнастого (1-2 хвилини), потім додайте 1 яйце та 1 чайну ложку ванільної пасти, і також збийте.
  3. Перемішайте з 160 г борошна, 2 ст.  л. кукурудзяного крохмалю, ½ чайної ложки розпушувача, по ½ чайної ложки меленої кориці, дрібно натертого мускатного горіха, ¼ ч.л.молотой гвоздики та щедру щіпка солі, поки не сформується м'яке тісто.
  4. Скрутіть у 12 однакових за розміром кульок та покладіть на підготовлені протовні, залишаючи між ними приблизно 8 см для розподілу печива.
  5. Злегка притисніть кульки, щоб злегка розчавити, а потім посипте кожне печиво невеликою кількістю кокосового цукру й трохи морської солі та випікайте до коричневого кольору по краях (10-12 хвилин).
  6. Охолодіть на деках та зберігайте в герметичному контейнері до 3 днів.

Карамельний соус

(Приблизно 250 мл).

Карамельний соус з кокосовим цукром

Інгрідієнти:

  • Кокосовий цукор - 100 г,
  • Мед - 2½ ст. л.,
  • Вершкове масло або кокосове масло - 50 г,
  • Вершки - 150 мл.
  • Ванільна паста - 1 ч. л.,
  • Щіпотка солі.

Приготування:

  1. Візьміть 100 г кокосового цукру, 2½ столові ложки меду та 50 г нарізаного кубиками вершкового масла або м'якого кокосового масла
  2. Додайте в каструлю, розмішайте та нагрівайте на середньому або сильному вогні, поки масло не розтане, а цукор не розчиниться.
  3. Доведіть до кипіння та варіть, помішуючи один або два рази, до загусання (1-2 хвилини).
  4. Додайте 150 мл вершків, акуратно перемішайте, потім варіть, поки соус не покриє задню частину ложки тонким шаром (3-4 хвилини). Додайте 1 чайну ложку ванільної пасти з бобів й дрібку солі.
  5. Подавати теплим з морозивом.

Де придбати кокосовий цукор

У нашому інтернет-магазині Ecosmak ви можете купити кокосовий цукор за вигідною ціною. Прийшов час перейти на більш здоровий та поживний цукор, який багатий на поживні речовини й містить менше сахарози, ніж білий цукор. Купити онлайн у нас - це відповідь на ваше запитання - де купити кокосовий цукор? Купіть кокосовий цукор, органічний та чистий, в Екосмак сьогодні та насолоджуйтеся його солодким смаком, не турбуючись про вплив білого цукру.

Відгуків:
Схожі статті
19.01.2021
Що таке алкалізований какао порошок та чим він відрізняється від натурального
Що таке алкалізований какао порошок та чим він відрізняється від натурального
Натуральне какао - це натуральний порошок з смажених какао-бобів. Алкалізіованний какао-порошок - це какао-порошок голландського виробництва, який виготовляється з какао-бобів, промитих в лужному розчині карбонату калію...
29.12.2020
Користь бразильських горіхів
Користь бразильських горіхів
Бразильські горіхи відомі тим, що містять безліч вітамінів та поживних речовин, таких як вітаміни групи B, вітамін E, кальцій, магній і цинк.  Однак найбільш корисним живильним елементом для бразильських горіхів є селен...
03.03.2021
Переваги какао та як його використовувати
Переваги какао та як його використовувати
Не дарма какао вважається «їжею богів». Він багатий антиоксидантами та іншими мінералами. Какао містить велику кількість заліза та магнію, а також не має цукру. Це робить його дуже корисним для здоров'я в повсякденному житті...
09.03.2021
Насіння Чіа - це суперпродукт?
Насіння Чіа - це суперпродукт?
Одна з останніх модних тенденцій здорового харчування - це Чіа. Ці маленькі насіння з'являються всюди - в здорових пудингах, смузі, салатах і навіть в хлібі. Але чи дійсно чіа - супер-їжа? Давайте з'ясуємо...
21.03.2021
Топ 5 рецептів десертів з насінням чіа
Топ 5 рецептів десертів з насінням чіа
Насіння чіа - це смачний та корисний продукт, який потрібно мати в своєму раціоні, а наші рецепти допоможуть вам просто та смачно приготувати цей неймовірний суперфуд..
10.05.2021
Що таке пастила? Чим корисна пастила та як її приготувати
Що таке пастила? Чим корисна пастила та як її приготувати
Натуральна пастила - це відмінні ласощі для тих, хто хоче правильно харчуватися, при цьому не додавати зайві кілограми. В її складі - фрукти, ягоди або овочі, які містять безліч вітамінів, мікроелементів...
05.01.2022
Що таке цукати, користь та шкода
Що таке цукати, користь та шкода
Цукати - це різновид солодощів, рецепт яких прийшов із країн Сходу. В основі - найчастіше цілісні плоди або ягоди, часточки або скибочки фруктів, які варять у цукровому сиропі і потім сушать, щоб позбавити початкового обсягу вологи...
16.09.2022
Фундук: користь, особливості та використання
Фундук: користь, особливості та використання
Ліщина або фундук - це невелике листяне дерево, що походить із Південної Європи та Туреччини. Солодкі на смак ядра кремового кольору мають сферичну форму з тонкою коричневою шкіркою. Фундук багатий корисними мононенасичені жири та антиоксидантам..
22.10.2023
Що таке кероб та чим він корисний
Що таке кероб та чим він корисний
Кероб - це натуральний харчовий продукт, який отримують із плодів ріжкового дерева. Він має солодкий, трохи горіховий смак і використовується в кулінарії, медицині та косметології, як заміна шоколаду і цукру завдяки своєму солодкому смаку і низькому ..
20.06.2023
Стевія: що це, користь та як вживати стевію
Стевія: що це, користь та як вживати стевію
Стевія - це природна рослина, відома своїми солодкими властивостями і використовується як цукрозамінник та природний підсолоджувач. Листя стевії та екстракт з неї в таблетках або порошку мають низьку калорійність та нульовий глікемічний індекс..
27.07.2023
Як використовувати кокосову олію
Як використовувати кокосову олію
Кокосова олія — дивовижний природний продукт, який не тільки збагачує наші страви у кулінарії, але й має низку корисних властивостей для краси та здоров'я у косметології та медицині...
12.12.2023
Користь арахісу та його роль в раціоні
Користь арахісу та його роль в раціоні
Арахіс - це не лише смачне лакомство, але і корисний продукт, який може приносити значний внесок у ваше здоров'я. У цій статті ми детально розглянемо користь та можливі ризики, пов'язані з арахісом, щоб ви могли приймати інформовані рішення про його ..
16.01.2024
Ерітрітол: що це, користь та як його вживати
Ерітрітол: що це, користь та як його вживати
Ерітрітол (ерітріт) - це природний підсолоджувач, який належить до класу цукрозамінників. Він має вигляд кристалів, схожих на цукор, та надає солодкий смак без високої калорійності...
19.01.2024
Порівняльна таблиця підсолоджувачів
Порівняльна таблиця підсолоджувачів
Наша зручна таблиця порівняння підсолоджувачів дає змогу легко порівняти рівень солодкість різних підсолоджувачів порівняно зі столовим цукром, а також їх глікемічний вплив...