0 грн
Зробити замовленняПечиво може бути не тільки смачними ласощами до чаю, а й вельми корисним перекусом. Однак, щоб кондитерський виріб приніс організму максимальну користь, варто відповідально підійти до його вибору.
Щоб купити корисне печиво, важливо звернути увагу на його склад. Однак навіть відсутність цукру не свідчить про несмак їжі, адже сучасні технології та натуральний підсолоджувач здатні здивувати кого завгодно.
Що таке корисне печиво?
Відмовившись від цукру, більшість людей стикаються з бажанням поласувати чимось солоденьким. Однак, навіть якщо ви прагнете позбутися зайвої ваги або уважно стежите за рівнем цукру в крові, зверніть увагу на смачне дієтичне печиво. Такі продукти готуються за спеціальною рецептурою.
Оптимальним рішенням для швидкого перекусу буде цільнозернове печиво. Кондитерські вироби з цільнозернового борошна вирізняються високим вмістом вітамінів групи В, що позитивно впливає на стан нервової системи. Однією з переваг, якою володіють злакові ласощі, є невелика кількість калорій, що за умови помірного вживання не завдасть жодної шкоди фігурі.
Цільнозернове печиво чудово підійде для веганів, адже практично всі його компоненти мають рослинне походження. Такий перекус відмінно втамовує відчуття голоду, а також не становить ризику раптового стрибка рівня цукру в крові. Корисне печиво без цукру чудово підійде для дітей, адже малюкам бажано влаштовувати ситний перекус не рідше, ніж раз на 2-3 години.
Який склад має бути у хорошого печива?
Печиво корисне, якщо в його приготуванні не використовували такі сумнівні інгредієнти, як транс-жири, пальмова олія, ароматизатори, консерванти, штучні вітаміни та Е-добавки.
Гарне печиво виготовляється з натуральних та свіжих продуктів, які мають чудові властивості, але відносно нетривалий термін зберігання.
Яке печиво корисне?
Якщо порівняти різні види печива за корисністю, то лідером будуть сухі галети. У їхній рецептурі використовуються тільки борошно з водою, що забезпечує підсумковій продукції низькокалорійність і гіпоалергенність.
Однак діти та багато дорослих із великим задоволенням їдять пісочне печиво і ласощі з шоколадом, що містять багато жирів та калорій. Таку їжу не можна назвати корисною, але її можна замінити не менш оригінальною випічкою з підсолоджувачами.
Склад корисного печива
В ідеалі печиво, що приносить користь, має містити такі інгредієнти, як цільнозернове борошно, вершкове масло, натуральний підсолоджувач (замість бурякового цукру), сіль, розпушувач і яйця. Як хороші смакові добавки можуть виступати горіхи, вівсяні пластівці, ваніль, сухофрукти, ягоди, какао.
Деякі рецепти передбачають можливість приготувати печиво без яєць. Таким чином вдається звести калорійність продукту до мінімуму, що особливо приємно для ласунів, які бажають позбутися зайвої ваги.
Під час вибору печива також варто звернути увагу на терміни його зберігання. Якісні продукти без консервантів необхідно вжити в їжу не пізніше, ніж через 30 днів після виготовлення.
Чому необхідно їсти корисне печиво?
Печиво складно назвати дієтичним продуктом, адже його вживання ніяк не сприяє спалюванню жирів та зменшенню маси тіла. Однак саме печиво на стевії дає змогу тим, хто дотримується дієти, отримати бажані солодощі без суворих порушень встановлених обмежень. До того ж натуральні підсолоджувачі, такі як ізомальт або мальтитол, не завдають шкоди організму.
Помірне вживання печива без глютену сприяє більш м'якому переживанню періоду суворої дієти. Ці ласощі допоможуть уникнути надмірних потрясінь і зривів.
Вибираючи корисне печиво без цукру, без глютену та без лактози, ви зробите величезний внесок у своє здоров'я.
-
Новинки категорії Корисне печиво
-
Які найдешевші товари категорії Корисне печиво
-
Які самі популярні товари категорії Корисне печиво
-
Ціна товарів в категорії Корисне печиво