0
0
0

Кокосовий цукор

Відгуки:
(1)
  • Наявність: В наявності
50 грн
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Вага: 100 г
Країна виробник: Індонезія
Тип: Кокосовий цукор
Упакування: Zip-lock пакет
Калорійність: 382 кКал
Доступні варіанти
Безкоштовна доставка

Безкоштовна доставка при замовленні на суму від 1000 грн

Знижка

Знижка -5% при замолвенні на суму від 3000 грн

Кокосовий цукор має натуральний золотистий колір, кристалічну текстуру, солодкий кокосовий аромат та легкий смак іриски. Органічний кокосовий цукор дуже смачний в гарячих напоях; і може використовуватися в сирих ласощах, випічці, десертах або солоних стравах, які потребують солодкого дотику.

Де застосовується кокосовий цукор

Кокосовий цукор надає унікальну насичену солодкість чаю, кави або гарячого шоколаду. Ним також можна посипати свіжі ягоди та додавати в фруктові салати. Або подавайте з запаленою кашею або рисовим пудингом.

Цей цукор можна використовувати замість білого цукру в багатьох рецептах, включаючи каррі та тушковане м'ясо, маринади та липкі соуси, сирі ласощі та випічку, особливо кекси, печиво й фруктові кекси. Просто замініть інший цукор 1:1 або використовуйте його замість сиропу агави і меду.

Він прекрасно розчиняється з маслом й зробить чарівний ірис або карамель.

Місце зберігання

Зберігати в герметичному контейнері в прохолодному, сухому місці, далеко від прямих сонячних променів. Рекомендується охолодження в теплому кліматі.

Характеристики
Основні
Вага 100 г
Країна виробник Індонезія
Тип Кокосовий цукор
Упакування Zip-lock пакет
Енергетична цінність на 100г
Калорійність 382 кКал
Білки 1,1 г
Жири 0,4 г
Вуглеводи 93,4 г
Відгуки (1)
Дарина
Дарина
04.03.2021
Я звичайний цукор не вживаю, але в деяких приготуваннях він потрібен й доводиться замінувати на щось інше. Кокосовий цукор -це оптимальний вихід, зручно ним замінити, ще й насичує кокосовим ароматом, дуже приємно. Хто не куштував, рекомендую. Дякую, що порадили спробувати.
Запитання та відповіді про продукт Кокосовий цукор