0 грн
Зробити замовленняПечиво без цукру
Печиво - одне з найпопулярніших і найулюбленіших ласощів, яке людина вживає в їжу змалечку. Однак як бути тим, хто за власним бажанням або у зв'язку з медичними показаннями змушений повністю виключити з раціону цукор?
Чудовим рішенням буде купити печиво без цукру, яке представлено в досить великому асортименті. Останнім часом дедалі більшою популярністю в кондитерській промисловості користується натуральний цукрозамінник.
Що таке печиво без цукру?
Повністю виключаючи зі свого раціону цукор, людина не позбувається бажання з'їсти щось солоденьке. Задовольнити потреби організму можна завдяки використанню в кулінарному мистецтві корисних підсолоджувачів, які не несуть шкоди здоров'ю.
Такий десерт, як печиво без цукру, можна умовно розділити на 2 основні групи:
- для людей, які страждають від діабету і змушені постійно стежити за кількістю вживаних цукрів;
- з підсолоджувачами, які практично не містять калорій і мають незначний вплив на рівень цукру в крові.
Печиво без цукру для діабетиків не завжди буде корисним для здорової людини. Найчастіше такі продукти характеризуються високим вмістом фруктози, яка досить важко засвоюється, тому активно відкладається в жир.
Дієтичне печиво без цукру зазвичай містить цукрозамінники, що мають нульовий глікемічний індекс і мінімальну кількість калорій.
Залежно від походження, підсолоджувачі можуть бути натуральними або синтетичними.
Найпопулярнішим із натуральних замінників цукру є стевія. Ця рослина росте переважно на території Америки і вирізняється високим вмістом глікозидів. Сироп солодкої трави надає десертам і кондитерським виробам оригінального смаку, а також сприяє зміцненню імунітету.
Веганське печиво без цукру часто містить підсолоджувач ізомальт, який виготовляється у вигляді кристалічного порошку. Низькокалорійний замінник цукру має рослинне походження і часто використовується в ролі кондитерського декору.
Переваги печива без цукру
Сьогодні ви можете купити дитяче печиво без цукру практично будь-якого виду. Такі десерти можна давати малюкам уже після 6 місяців. До того ж кондитерські вироби стануть не тільки смачним, але й корисним доповненням практично будь-якого столу.
Низькокалорійне печиво з додаванням такого натурального цукрозамінника, як мальтитол або стевія, має такі переваги:
- нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту;
- має протизапальний ефект;
- не впливають на рівень цукру в крові та стимулюють природне вироблення інсуліну;
- багате на вітаміни та мінерали;
- нормалізують роботу печінки.
Найбільшою популярністю користується мигдально-кукурудзяне, гречано-вівсяне, з висівками, імбирне, шоколадне, злакове та вівсяне печиво без цукру.
Кому потрібне печиво без цукру?
Печиво без цукру чудово підійде таким категоріям споживачів:
- людям, які відмовилися від вживання глютену;
- ласунам із непереносимістю лактози;
- веганам, які повністю перейшли на рослинне харчування, але прагнуть до різноманітності в раціоні;
- людям, які страждають від цукрового діабету;
- прихильникам здорового способу життя, які шукають корисний і смачний перекус.
Печиво без цукру не тільки існує, а й здатне дивувати асортиментом. Смачні та корисні кондитерські вироби напевно допоможуть вам урізноманітнити раціон і зробити життя солодшим.
-
Новинки категорії Корисне печиво
-
Які найдешевші товари категорії Корисне печиво
-
Які самі популярні товари категорії Корисне печиво
-
Ціна товарів в категорії Корисне печиво