0
0
0

Ягоди Годжі 100г

Новинка
Відгуки:
(1)
  • Наявність: В наявності
50 грн
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Вода: 8 г
Країна виробник: Китай
Упакування: Паперовий Zip-lock пакет
Харчові волокна: 13 г
Калорійність: 349 кКал
Доступні варіанти
Безкоштовна доставка

Безкоштовна доставка при замовленні на суму від 1500 грн

Знижка

Знижка -5% при замолвенні на суму від 1000 грн

Ягоди годжі належать до сімейства тернику й іноді їх називають: тибетський барбарис, дереза ​​звичайна, "засіб від 1000 хвороб", "чудо ягода", що виростаэ в гірських районах Азії, де вони були цінним продуктом харчування протягом тисячоліть. Ягоди годжі мають виразний фруктовий аромат та смак, що нагадує суміш журавлини, вишні та помідора, з природно солодким та злегка гострим смаком.

Їх сушать при низьких температурах;  не містять ГМО, консервантів і штучних добавок.

Ягоди годжі - це смачні та зручні сушені фрукти, які відмінно підходять для приготування гарячого чаю, фруктових та горіхових сумішей, пластівців, мюслі, вівсяних пластівців, смузі, випічки й таких страв, як супи і салати.

Чим корисні

Користь ягід годжі перевершує їх поживну цінність. Вони містять дуже високий рівень вітаміну С, вітаміну А і більше 21 мікроелемента, включаючи кальцій, магній, селен, залізо (в 15 разів більше, ніж в шпинаті), цинк, тіамін, клітковину та всі незамінні амінокислоти. Ягоди годжі - одні з небагатьох фруктів, які містять всі незамінні амінокислоти!

Як вживати

Дуже добре підходить для ланч-боксів, перекусів ягодами годжі в будь-який час - окремо або в суміші фруктів та горіхів. Додайте годжі в ваші улюблені пластівці для сніданку, мюслі або кашу. Додавайте їх в смузі та йогурти.

Ягоди годжі - апетитний інгредієнт в сирій їжі, включаючи пудинги з Чіа або в салатах, які додають разом з насінням. Щоб зробити щось незвичайне, додайте їх в каррі, кус-кус або киноа.

Ці ягоди чудові в рецептах домашнього шоколаду або морозива. Годжі додають трохи пікантного смаку приготованим на пару пудингам та випічці, включаючи фруктові пироги й хліб, кекси, печиво або скибочки.

Смачний чай можна приготувати, замочивши годжі в гарячій воді на 3-5 хвилин або поклавши кілька в чайник з вашою улюбленою трав'яною сумішшю.

Характеристики
Основні
Країна виробник Китай
Упакування Паперовий Zip-lock пакет
Енергетична цінність на 100г
Вода 8 г
Харчові волокна 13 г
Калорійність 349 кКал
Білки 14.3 г
Жири 0.4 г
Вуглеводи 64.1 г
Рецепти

Чай з ягодами годжі та імбиром

Гарячий чай з ягід годжі та імбиру, що володіє антиоксидантами ягід годжі та корисними для травлення імбиром, насправді є традиційним способом вживання цих маленьких суперпродуктів!

Порції: 1 порція.

Інгрідієнти

  • 1 столова ложка ягід годжі.
  • 1 см свіжого кореня імбиру, очищеного та нарізаного скибочками (за бажанням).
  • 1 чашка або склянка окропу.
  • Ваш улюблений натуральний підсолоджувач (за бажанням).

Приготування

  1. Покладіть сушені ягоди годжі та імбир (якщо є) на дно гуртки або чашки чаю.
  2. Налийте в чашку окріп.
  3. Настоюйте декілька хвилин, поки вода не охолоне і не стане схожа на неміцний чай.
  4. При бажанні подсластите, потім пийте та насолоджуйтеся!
Відгуки (1)
Катя
Катя
07.03.2021
Вкусные ягоды, раньше очень хотела попробовать и не пожалела. Отдельно спасибо за рецепт, обычно чай пью с имбирем, теперь еще и ягоды годжи буду добавлять.